FOTO  Mostar: Predstavljen LG Signature W7 OLED TV

lg signature OLED W7, predstavljanje, Mepas Mall, techno shop

Beskompromisni televizor vrhunskih karakteristika, ogledalo OLED budućnosti i perfektna simbioza elegancije tehnologije- 65 inčni LG signature OLED W7.

Čarobni svijet tehnologije iz kojeg nam je Techno Shop, ekskluzivni zastupnik LG Electronicsa predstavio jedinstveni LG SIGNATURE W7 OLED TV koji je zbog svoje napredne tehnologije i dizajna zadobio svu pažnju svjetske javnosti.

Odmah nakon što je predstavljen u javnosti, osvojio je preko 40 nagrada za savršen dizajn i nevjerojatne performanse.

Osim što je najtanji televizor na tržištu, sa panelom debljine od svega 2,57 mm, LG SIGNATURE W7 OLED TV pruža i vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, što ga čini jednim od najboljih 4K HDR televizora.

Doživite potpun osjećaj spektakularno realne sliku na televizoru, jer ovaj LG televizor u trenutku oživljava svaku boju, savršeno se stapa sa vašim zidom, ne stvara sjene, te je poput prozora u drugi svijet koji omogućava da uronite u nevjerojatno slikovitu stvarnost.

Dizajniran je za one koji prepoznaju vrijednost vrhunskog zvuka jer zvučnici usmjeravaju zvuk prema gore kako bi se poboljšalo raspršivanje visokih i niskih tonova.

HERCEGOVINA.info