Mostar: Potpuna ili djelomična izmjena režima prometa u pojedinim ulicama gdje se izvode radovi

Mostar, radovi, sastanak
...promjene u odvijanju prometa na gradskim prometnicama, posebice gdje se izvode radovi, kao i funkcioniranju javnog gradskog prijevoza, službe Hitne pomoći i Vatrogasne službe, jutros je održan redovni sastanak u prostorijama Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara.

Uz Marinu Deronjić, načelnicu Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara, na sastanku su bili nazočni predstavnici Policijske uprave Mostar, Domova zdravlja, MO busa i Službe za vatrogastvo Grada Mostara.

Na sastanku je dogovoreno da se sve službe organiziraju u skladu s novonastalim okolnostima zbog izvođenja radova na izgradnji kolektora, što znači da će vatrogasci, domovi zdravlja, te MO bus organizirati svoj rad na terenu kako bi bili spremni intervenirati i biti na usluzi građanima bez obzira što je otežana prometna komunikacija.

Predstavnici PU Mostar najavili su kako će doći do potpune ili djelomične izmjena režima prometa u pojedinim ulicama gdje se izvode radovi. Javnost će o svim promjena biti blagovremeno obaviještena, a na terenu će na najkritičnijim mjestima za odvijanje prometa biti osigurana prisutnost policijskih službenika

Rok za završetak radova na izgradnji kolektora je 30. studeni, a do tada će na području cijelog grada znatno biti pojačan intenzitet i obim radova, tako da će se radovi izvoditi i u noćnim satima i u dane vikenda.

Radove na izgradnji kolektora izvode HP Investing, Izgradnja Tojaga i GP Amitea. S njima se također održavaju redoviti radnici sastanci u Odjelu za urbanizam i građenje kako bi se koordinirale sve aktivnostima na ovom velikom i za cijeli grad Mostar izuzetno važan projekt

Idući sastanak zakazan je za srijedu 30. rujna 2015. godine u Gradskoj vijećnici.