FOTO/VIDEO  Mostar: Pogledajte u kojoj je fazi izgradnja tribine na igralištu Osnovne škole Petra Bakule

izradnja tribine

osposobljen za rekreaciju,počela je izgradnja i tribine prije dvadestak dana.

Za tribine je planiran kapacitet od oko 300 sjedećih mjesta.

Tako će na veliku radost učenika Osnovne škole Petra Bakule kao i žitelja Mostara koji se svakodnevno bave sportskim aktivnostima, dvorište ove škole dobiti suvremen izgled te će sportske sadržaje podići na veću razinu.

Naime, ovaj projekt je od velikog značaja za cijeli Mostar, a posebice za sudionike Malonogometne lige mjesnih zajednica (MZ) Grada Mostara, koji se svake godine upriliči pod nazivom "Vjekoslav Arapović".

Željko Pušić, voditelj Malonogometne lige, ranije je u izjavi za medije kazao kako je ovaj projekt od iznimnog značaja. "Riječ je o iznimno važnom projektu koji će pomoći sudionicima našeg turnira, koji iz godine u godinu bilježi sve veći broj gledatelja i zaljubljenika u nogomet", izjavio je Pušić ranije.

Obzirom da grad na Neretvi oskudijeva igralištima i sportskim terenima, obnova još jednog će zasigurno doprinijeti boljem razvoju sporta u našem gradu. U našem gradu gorući problem su nedostatak dvorana i sportskih igrališta, jer upravo dvorane doprinose razvoju sporta, a rekonstrukcijom igrališta u krugu spomenute škole, naši će sugrađani dobiti mjesto za rekreaciju i sportske aktivnosti.

HERCEGOVINA.info