Mostar: Pobjednici Natječaja Pričom i(li) fotografijom do nagarde

Natječaj, Mostarski sajam
...na Mostarskom sajmu u suradnji sa Društvom hrvatskih književnika Herceg -Bosne, te ZK office i Canon, zatvoren je u subotu 31.3.

O najuspješnijim pristiglim radovima, točnije njih 56, kako iz kategorije priče tako i iz kategorije fotografija, odlučivao je stručni ocjenjivački sud u sastavu Ivan Bakovic ( novinar I knjizevnik) i Ivan Sivrić ( književnik i predsjednik DHKHB) I Mateo Jurcic ( fotograf) .

Čast nam je i zadovoljstvo podijeliti sa Vama imena pobjednika drugog Natječaja Pričom i(li) fotografijom do nagrade.

Prva nagrada iz kategorije fotografija dodjeljuje se Anamariji Bilić za fotografiju koju je ona nazvala "Djeca na kraju tunela" i druga nagrada dodjeljuje se za rad Vedrana Miletića.

Prva nagrada iz kategorije literarnih radova dodjeljuje se Loreni Vidačak, Srednja škola Fausta Vrančića, Mostar, a druga nagrada Petri Perić, studij biologije na FMPOZ Sveučilišta u Mostaru.

Nasim pobjednicima cestitamo od srca,a svima Vama koji ste sudjelovali i poslali svoje radove se zaista zahvaljuemo I pozivamo Vas da nam se pridruzite i iduce godine.

Svečana dodjela nagrada za naše pobjednike bit će upriličena u utorak, 10.4. 2018 od 13h odmah nakon što otvorimo u paviljonu 2 samostalu izložbu MihaeleTurudić, proslogodišnje pobjednice u kategoriji najbolje fotografije, a nakon čega ce uslijediti i promocija radova pobjednica iz kategorije Prica iz 2017.g. Ivane Milićević I Petre Bošković.

Sve Vas pozivamo da nam se pridruzite, jer će nas u glazbenom programu zabavljati Anita Sunjic na gitari a moći ćete uživati i u delicijama Mamma mia food delivery i Vina Zadro.

Također još jednom veliko hvala Canon i ZK office, Mostarskom pivu, Hercegovackoj pivovari te HT Eronetu, koji su osigurali sve vrijedne nagrade za nase dobitnike.