FOTO  Mostar: Otvoren novi Bingo koji će zapošljavati 200 radnika

bingo, Mostar
Danas je svečanom ceremonijom i zabavnim programom Bingo 'ponovno' otvorio svoja vrata mnogobrojnim kupcima, piše ABCportal.info.

Raniji tržni centar koji je ova kompanija imala na istoj lokaciji izgorio je 22. travnja ove godine u katastrofalnom požaru koji je kako je istraga pokazala nastao kvarom na utičnici jednog produžnog kabla.

Centar je u osnovici površine 11.660 metara kvadratnih, od čega je hipermarket na površini od 9.000 kvadrata, a na ostatku prostora je igraonica Bambino, moderno uređen restoran, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru. Novi objekt donosi i niz noviteta posebno jer će nasuprot tržnom centru, na jednom dijelu zemljišta pored parkinga, biti retail park površine 2.800 kvadratnih metara u sklopu kojeg će biti radnje DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. Centar će, kako se doznaje, zapošljava stotinu radnika. Sam tržni centar ima isti broj poslovnih prostora, dakle isti sadržaj.

.Glazbeni zabavni program ispred centra počinje u 15 sati uz Gradski orkestar Stolac. Od 16 sati nastupa Grupa Gloria iz Mostara, a od 17 do 19 sati će biti koncert Adnana Jakupovića.