FOTO/VIDEO  Mostar: Otvoren Arena sport centar

arena sport centar

Arena sport centar prostire na četiri tisuće metara četvornih u Ulici Mile Budaka bb, u neposrednoj blizini gradskog bazena. Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić svečano je otvorio ovaj centar te zahvalio obitelji Džidić.

"Ovaj objekt će biti od velikog značaja za razvoj sporta u Mostaru, ali isto tako i za očuvanje zdravlja i ljepote. On je napravljen za veoma kratko vrijeme uz iznimnu hrabrost obitelji Džidić, jer je ovo impresivan objekt i uloženo je puno novca i vjerujem da će se investicija opravdati", kazao je tom prigodom Bešlić.

Arena sport centar blagoslovio je don Mladen Šutalo.

"Gospodine molimo tvoju blagost neka ovi prikladno uređeni prostori pridonose odmoru i opuštanju duha, nek se ovdje učvršćuje zdravlje duha i tijela, a svi koji se budu ovdje okupljali neka se međusobno obogaćuju bratskim susretanjem i uveselju tebe slave", istaknuo je don Šutalo.

Arena Centar će uistinu unijeti revoluciju u načinu vježbanja u našoj regiji, ponajviše zahvaljujući standardima koje po prvi puta uvode u Hercegovinu. Ljubitelji nogometa će zasigurno uživati u dva malonogometna terena s tribinama i umjetnom travom koja je rađena po UEFA standardima. Dva zatvorena malonogometna terena su dimenzija 38 m x 18 m koji se mogu koristiti u jedan veliki sa golovima 5,20 m. Uz teren se nalaze I tribine za 200 sjedećih mjesta.

Obzirom da je Arena Centar zamišljen kao mjesto za potpuno opuštanje i uživanje, za sve one koji poslije nogometa ili vježbanja žele nastaviti svoje druženje, moći će to napraviti u neodoljivo uređenoj pizzeriji u retro stilu na čijem ćete meniju naći neobične kombinacije pizza koje na stol dolaze iz krušne peći.

Grupni treninzi i fitness

Roditelje će oduševiti činjenica da su u Arena Centru mislili i na njih. Naime, u centru je na raspolaganju i dječja igraonica sa stručnim osobljem gdje će se vaše dijete moći nesmetano igrati dok vi vježbate ili se opuštate u pizzeriji, a ako ste pak ljubitelj grupnih treninga u Arena Centru ćete moći birati između programa kao što su: Crossfit, Body pump, pilates, hardcore, boot camp, girje trx, zumba i mnogih drugih.

U Arena Centra se nalazi prostorija s fitness spravama branda Techno Gym iz linije Artist koje su po prvi puta u ovom centru dostupne za rad na njima, a kako biste bili sigurni da ispravno vježbate, svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera koji svoje usavršavanje rade kod Damira Lište, jednog od regionalno najpoznatijih fitness trenera. Uz to ćete dobiti i savjete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Dokaz da je vježbanje u Arena Centru uistinu kompletan doživljaj govori i činjenica da su sve svlačionice luksuzno opremljene te da se u svakoj nalazi i sauna koja je na raspolaganju svim članovima fitness kluba za opuštanje nakon treninga.

Prva tri dana otvorena za razgledavanje i vježbanje bez naknade

Kako biste se i sami uvjerili kako je u Arena Centru vježbanje po strogim standardima kvalitete napokon dostupno svima, prva tri dana nakon otvaranja svi posjetitelji će moći posjetit centar, razgledati sve ono što nudi i isprobati sprave uz druženje s trenerima. Sigurni smo da ćete već nakon prvih par treninga otvoriti svoju člansku karticu i time učiniti prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje.

Sadržaj se učitava...