Mostar: Održana promocija diplomanada Fakulteta zdravstvenih studija

Mostar, promocija
Svečana promocija i dodjela diploma studentima koji su završili studij na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru održana je u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače. Promoviran je 341 diplomand.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić je istaknuo kako diplomandi potvrđuju da obrazovanje, trud i odricanje imaju svoj smisao.

„Osim toga izborom ovoga poziva vi prije svega govorite o sebi, svojoj humanosti, svojim korijenima. Sada kada ste pred novim izazovima, kada se spremate donijeti iznimno važne odluke prisjetite se da za postizanje bilo kakvih rezultata treba biti prije svega uporan i strpljiv te trebate i dalje vjerovati u vlastite sposobnosti kao i u vrijednost ciljeva koje ste si sami zadali", poručio je rektor Tomić.

Dekan Fakultat zdravstvenih studija SUM-a prof. dr. sc. Ivan Vasilj je sa osmjehom na licu svojim diplomantima poželio sreću u izgradnji buduće karijere te ih savjetovao da se uvijek oslanjaju na svoje znanje bez imalo straha.

"Izrazito sam ponosan, uspjeh je rezultat priprema, rada i stalnog učenja, budite ponosni ali i svjesni da ste tek na pola puta, samo optimistično naprijed jer ste sad dio tzv. velikog društva", istaknuo je dekan Vasilj.

SUM.BA