FOTO  Mostar: Održana promocija 14. broja časopisa Nestabilnost

Mostar, časopis, nestabilnost.

Ovogodišnja tema broja bila je predstavljanje inženjerskog dijela izgradnje Koridora Vc koja je obuhvaćala šest članaka koji su predstavili rad JP Autoceste FBiH u izgradnji Koridora, Heringa, dioničkog društva za projektiranje i graditeljstvo iz Širokog Brijega te rad Građevinskog fakulteta u nastajanju Koridora.

S novim rubrikama, većim brojem članova uredništva , novim dizajnom i osvrtom na aktivnosti studenata tijekom godine časopis i temu broja predstavili su dekan Građevinskog fakulteta, dr.sc. Ivan Lovrić i urednica časopisa Monika Mlakić.
Prisutnima se obratio i Toni Vranjić, predsjednik SZ GFMOa i izrazio želju da ovakvih projekata poput Nestabilnosti bude više.
U sklopu same promocije dodijeljene su nagrade pobjednicima fotonatječaja „Umjetnost statike". Studenti su imali priliku poslati fotografije u četiri kategorije: interijer, eksterijer, svjetlost i građevina te svjedoci prošlog vremena. Stručni žiri kojeg su činili prof.dr.Mladen Glibić, prof. Božo Penavić i fotograf Mladen Topić izabrali su tri najbolje.
Urednica Mlakić u svome govoru zahvalila se svima koji su svojim doprinosom realizirali 14.broj i izrazila svoju sreću i ponos na ovogodišnje uredništvo i izdanje Nestabilnosti.