FOTO  Mostar: Održan koncert nagrađenih učenika glazbene škole

koncert, Mostar

Tom prigodom nazočnima se obratila Dubravka Zelenika-Miličević, ravnateljica škole čestitajući svim učenicima i njihovim nastavnicima na odličnim rezultatima koje su postigli na 22.međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Daleki akordi,održanom u Splitu gdje su dvije učenice predstavljale mostarsku školu ina 20. otvorenom federalnom natjecanju učenika glazbe održanom u Čitluku,gdje je mostarsku školu predstavljalo 17 učenika i to: 12 učenika klavir, dva učenika violončelo i tri učenika solo pjevanje.

Tom prigodom učenicima i nastavnicima uručena su priznanja, a potom je uslijedio svečani koncert nagrađenih učenika.

Ravnateljica Zelenika - Miličević kazala je kako nastavnici mostarske Glazbene škole Ivana plemenitog zajca savjesno, profesionalno i znalački prenose svoja znanja i iskustva tako da rezultati ne mogu izostati.-Treba ulagati u mlade i talentirane glazbenike koji nastupima i natjecanjima promoviraju Glazbenu školu, profesore i naš grad Mostar. Nagrade su nam vrijedna priznanja za uspješan rad i poticaj za još većim izazovima koji nas čekaju, kazala je.

Na koncu se zahvalila Gradu Mostaru i načelniku odjela društvenih djelatnosti Boži Ćoriću na kontinuiranoj potpori u radu.

Kako je bilo na sinoćnjem koncertu pogledajte u našoj GALERIJI

HERCEGOVINA.info