Mostar: Obavijest iz odbora Djevojačkog groblja kod sv. Ante

sveti Ante, cim, blagoslov polja, groblje, sv Ante, sv ante cim
... 90 članova je djelomično izmirilo svoje obaveze, a 195 članova nije niti pokušalo ostvariti kontakt sa odborom niti započeti plaćanje na bilo koji način.

Odbor groblja svakodnevno dobiva pozive od vlasnika zemljišta jer je rok otplate bio u 5. mjesecu ove (2017.) godine, a u zadnjih mjesec ipo dana nije skupljeno niti približno dovoljno sredstava da bi se izvršila transakcija na račun zemljišta.

Ukoliko se ne skupe sredstva u što kraćem vremenu, po zakonu nam vlasnik može blokirati zemljište čime se ne mogu vršiti nikakvi radovi, niti se zemljište može koristiti u bilo koju svrhu.

Mole se svi članovi - ukopnici da savjesno pristupe izmirenju svojih obaveza kako bi odbor groblja mogao nastaviti dalji rad na projektu parking prostora.

Uplata se može izvršiti:

jednokratno ili u ratama do 5 mjeseci.
kod članova odbora.
kod Unicredit banke na:
Žiro račun:3381302247416675

Primatelj je: UGČ Djevojačko groblje Cim Mostar
Svrha doznake: Uplata za uređenje parking prostora
Adresa udruge: UGČ Djevojačko groblje III Cimske bojne b.b. Mostar

Ukoliko se uplata izvrši preko banke, jednu kopiju uplatnice poslati na adresu udruge ili osobno donijeti u prostorije mjesne zajednice Cim Mostar kod Kubata.
Mole se članovi - ukopnici u "Djevojačkom groblju kod sv. Ante" Cim - Mostar da uredno izmiruju svoje članske obaveze, a oni koji nemaju članske knjižice potrebno se javiti odboru groblja radi preuzimanja i popunjavanja članske prijave na osnovu koje se izdaje članska knjižica i vrši upis u registar članstva. Članovi odbora bit će na raspolaganju:

U domu mjesne zajednice Cim kod Kubata, svake srijede od 18 do 20 sati
Iza svete mise
Za dodatne informacije možete se javiti na jedan od brojeva:
063-608-942 / 063- 318-773 Mirko Knežević
063-447-366 Zdravko Marić Genta
Odbor groblja sv Ante CIM