Mostar: Nove zračne linije za Zagreb i Beograd u 2018.?

zračna luka Mostar
... nije na zadovoljavajućoj razini pa su pokrenuli incijativu kako bi značajno unaprijedili takvu vrstu letova, saznaje ABCportal.info

Zračna luka Mostar u BiH nakon što osigura letove prema njemačkim gradovima putem niskotarifnog prijevoznika Eurowings predviđa letove prema glavnim gradovima Hrvatske i Srbije. Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić je iznio podatak da je uspostavljen kontakt sa zračnim prijevoznikom Croatia Airlines koji bi sljedeće godine također mogao dodati letove za Mostar iz Zagreba a radi se na pregovorima gdje se želi postići sporazum sa Air Serbia kako bi se uspostavila linija koja bi povezala Mostar sa Beogradom.

Ukoliko bi bio postignut dogovor da se Mostar poveže s ova dva vrlo važna grada u regiji Hercegovina bi sigurno imala višestruke koristi od novih linija koje bi omogućile bolju povezanost i komunikaciju u svakom smislu.

Letovi između Zagreba i Mostara posljednji put su postojali u ljeto 2006. godine, dok je linija iz Beograda postojala prije raspada bivše Jugoslavije.