Mostar: Naša TV počinje emitirati program u ponedjeljak

Naša TV počinje emitirati program u ponedjeljak od 17:30 sati emisijom “Dobar dan Hercegovino”, najavila je Hloverka Novak Srzić...

...glavna urednica ove mostarske televiziske kuće, na konferenciji za novinare.

Izvršni direktor Ivan Cigić najavio je tri sata vlastitog programa dnevno, kako iz studija tako i s terena. Nakon emisije "Dobar dan Hercegovino" bit će emitiran Dnevnik u 19:00 sati i tematske i dijaloške emisije u 20:00 sati. Ostatak programa bit će ispunjen video spotovima i reklamama, Naše TV vremenom planira proširenje programa novim sadržajem svakog mjeseca.

Također su za nedjelje najavili prijenos sv. misa iz raznih gradova Hercegovine, odnosno emisiju o religiji, dječju, te emisiju za dijasporu kao i jedan zabavni show subotom uvečer.

Na pitanje je li Naša TV zamjena za hrvatski kanal, Novak Srzić kaže: "Ne! Naša TV nije zamjena za treći hrvatski kanal, ali će zagovarati njegovo otvaranje, s obzirom na to da je davno trebao biti otvoren."

"Prostori Hercegovine su na javnom servisu medijski zanemareni. Mi mislimo da ovo područje nudi više" kazala je Novak Srzić.

Glavna urednica Naše tv kazala je kako su ulagači privučeni ne osobnim interesom, nego regionalnim gospodarskim interesom.

Naglasila je kako je svaka konkurencija dobra pojava, tako se ne plaši ni najave budućeg ravnatelja HRT-a Siniše Kovačića da će se pojačati dopisništvo u Mostaru.

Direktorica Željka Kvesić, kazala je da je Naša tv u vlasništvu 55 tvrtki i poduzetnica je iz Hercegovine, te da je televizija već uspjela ostvariti suradnju s brojnim kompanijama. U realizaciji programa sudjeluje 24-ero mladih ljudi, a njih 14 čine perspektivni novinari.

HMS

Tagovi: Mostar naša tv
10.03.2016 u 10:38