FOTO  Mostar: Na FPMOZ-u održano predavanje u okviru SEECEL-ovog projekta Razvoj poduzetničkih kompetencija

SEECEL

...u okviru SEECEL-ovog projekta Razvoj poduzetničkih kompetencija, u kojem FPMOZ, ispred Sveučilišta u Mostaru, sudjeluje kao jedna od pilot institucija.
Regionalni centar za poduzetničko učenje Jugoistočne Europe (SEECEL) je ustanova čija je misija promovirati uključivanje poduzetničkog učenja i poduzetničke pismenosti u osam zemalja Jugoistočne Europe (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Albanija, Crna Gora, Srbija, Turska).

SEECEL-ov projekt realizira se u više aktivnosti, na svim razinama obrazovanja; osnovno obrazovanje (ISCED 2), srednje obrazovanje (ISCED 3), te visoko obrazovanje (ISCED 5/6).

Strateško pilotiranje na FPMOZ sastoji se od predavanja, seminara, radionica, putovanja, kroz koje će studenti steći nova znanja te stečena znanja biti u mogućnosti praktično primijeniti.

Voditeljice projekta na FPMOZ-u, Ivana Vasilj i Antea Čilić kazale su kako im je izuzetna čast i zadovoljstvo što ispred FPMOZ-a mogu sudjelovati u promicanju i poticanju stvaranja poduzetničke kulture mladih, razvijanju pozitivnih odnosa prema cjeloživotnom učenju u poduzetništvu, te uvođenju učenja za poduzetništvo kao ključne kompetencije obrazovanja.