FOTO  Mostar: Mještani Ilića organiziraju Humanitarni malonogometni turnir za svoju sumještanku

Ilići

...Milenku Marinović (1971.) koja dugi niz godina boluje od amiotrofične lateralne skleroze. Bolest iz dana u dan sve više napreduje, tako da Milenka više ne može ustati iz kreveta, zbog čega joj je neophodna cjelodnevna njega i skrb. Lijekovi su izuzetno skupi, a dugogodišnje financiranje istih nažalost dovelo je obitelj do toga da pomoć traži izvan svoga doma i obitelji.

Pored malonogometnog turnira. koji će se na Sportskom centru „Luka" održati 6. i 7. rujna, očekuje nas i bogat zabavni program. Očekujemo nastupe grupa: Twist, Dobre vibracije, Neretva, Galeb, Laguna, Enigma, Nazers te pjevači Josip Bilać, Romeo Nikolić, Antonio Čarapina...
Sponzori koji su podržali humanitarnu akciju: HDZ BiH T.O. Ilići, Ferro - KEŠ d.o.o., Tarzo d.o.o., caffe Drugi način, pizzeria Roma, KB Centar (tehnika Mostar), Sport talents, HSP BiH, Ellite security Mostar, Bilijar club Zrinjski, Građevinar d.o.o., Autoagent Mostar, mesnica Tomić i drugi.
Svim tvrtkama i organizacijama koji su podržali ovu akciju, organizatori od srca zahvaljuju te pozivaju sve sugrađane da dođu i podrže ovu humanitarnu akciju za našu Milenku.