FOTO  Mostar: Marija i Franjo se upoznali, zaljubili i vjenčali u narodnim nošnjama.

vjenčanje, udaja, Mostar

Mladenci su na vjenčanju u Mostaru bili odjeveni u tradicionalne narodne nošnje. Mladoženja je nosio tradicionalnu slavonsku narodnu nošnju, dok je mlada nosila narodnu nošnju iz svog kraja.

Mladenci su se zahvaljujući narodnim nošnjama upoznali(oboje su članovi folklornih skupina), zaljubili i na kraju vjenčali.

Blagoslovljeno vrijeme ono je koje provodite s najmilijima na najljepši mogući način - dijeleći ljubav. U tom djeljenju ljubavi prepoznaje se naša radost, a naša radost potpuna je u Bogu. Hvala dragom Bogu na još jednoj ljubavi koja se rodila u našem društvu, rasla i okrunila svoje postojanje na najljepši mogući način - brakom. Jučer 29.6.2018. godine naš je dan za pamćenje jer se naša draga Maša udala za Franju, naša Maša dobri duh našega društva, osoba od koje smo učili i od koje ćemo učiti služiti i davati jer ona već godinama u našem društvu radi mnoge stvari od vođenja nošnja, vozanja i odvozanja, nastupa, pjevanja i prije svega djeleći svoje osmjehe svima. Draga naša Marija neka ti u tvojoj bračnoj plovidbi uvijek pušu povoljni vjetrovi, jer ti i tvoj muž Franjo to zaslužujete. Naše društvo želi vam obilje Božjega blagoslova!

Čast nam je što smo dio vaših života i što smo mogli svi skupa u našim nošnjama uveličati vaše vjenčanje i proslaviti vašu ljubav.

Ljubite se, volite se, molite se, mi članovi HKUD Rodoč vas volimo, napisali su iz HKUD Rodoč na svojoj službenoj stranici.

HERCEGOVINA.info