Mostar: Izmjene režima prometa

video nadzor
...su završeni. Na raskrižju "Španjolski trg" bit ce uspostavljen privremeni režim promeza uz pomoć kružnog toka. Skreće se pozornost sudionicima u prometu na povećan oprez prvenstveno kod prelaska pješaka preko raskrižja.

Okončanjem ovih radova, stvorile su se pretpostavke za početak radova na rekonstrukciji ul. Kralja Tvrtka te izgradnje dva kružna toka na istoj. Ovi radovi otpočinju 4.9.2017.god. pri čemu se promer na dijelu ul.Kralja Tvrtka od zgrade stare Kirurgije do raskrižja sa ul.Stjepana Radića potpuno obustavlja a istovremeno ul.Kneza Domagoja postaje dvosmjerna te se u istoj zabranjuje parkiranje. Stoga se mole sudionici u prometu da u nedelju 3.9.2017.god. ne ostavljaju parkirana vozila u ul. Kneza Domagoja (ispred hotela Mostar) kako bi uspostava dvosmjernog odvijanja prometa u navedenoj ulici mogla nesmetano biti uspostavljena u ponedeljak 4.9.2017.god.

Dana 4.9.2017.god. počinju radovi na izgradnji kružnog toka u ul.M.Tita na spoju sa novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija-most Sutina-ul.M.Tita). Ovi radovi neće dovesti do obustave prometa ali zbog izvođenja radova, sudionici uprometu se pozivaju na povećani oprez prilikom prolaska kroz ovaj lokalitet jer će dolaziti do povremenog preusmjeravanja prometa.