FOTO  Mostar: Gospodo ovom gradu treba HGSS

snijeg, Mostar, Mostar, Hercegovina, snijeg, ljeto, HGSS Mostar, Mostar, snijeg, vremenska prognoza, zima, minusi, Mostar, snijeg, snijeg, Mostar, Mostar, snijeg

Ovi izuzetno hrabri ljudi velikog srca u puno prigoda su riskirali svoje živote da bi pomogli onima kojima nitko drugi nije mogao pomoći.
Svima nam je posebno u sjećanju ostala sniježna mećava prije dvije godine kada je HGSS praktički jedini znao odgovovoriti snijegu i nevremenu, i ovi hrabri momci, ali i djevojke pružili su pomoć stotinama naših sugrađana, dok su ostale nadležne službe ostale zatečene i nespremne na tu vrstu nepogode.
Zima je već na našim vratima, a prostorije HGSS-a su bez grijanja, i grad nije ništa učinio da ispuni svoje obaveze prema njima. Današnja njihova priča o nemaru i nebrizi grada za njih i njihov posao donijela je na stotine negativnih komentara upećenih vlasti. Na kraju pitanje odgovornima u gradu:
Gospodo što će se dogoditi ako naš grad ponovo zadesi nevrijeme kao ono prije dvije godine i tko će tada pomoći najugroženijima ukoliko HGSS zbog nečije nemari ne bude u mogućnosti da pomaže???

Za kraj pogledajte, ukoliko ste zaboravili kako je bilo u Mostaru prije dvije godine!!!

HERCEGOVINA.info