FOTO  Mostar: Da li ste spremni da plešemo za Našu djecu?!

ples

Domaćini koncerta, već treću godinu za redom, su Udruženje Naša djeca i Plesni studio Flash koreografkinje Jasmine Rebac, koji djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti.

Ovim putem pozivamo sugrađane da se odazovu našoj humanitarnoj akciji, dođu na koncert i zaplešu zajedno sa nama za Našu djecu! Kao zahvalnost svima Vama koji ćete kupovinom ulaznica nesebično pomoći Udruženju Naša djeca, pripremili smo bogat kulturnoumjetnički program u kojem ćesudjelovati preko 200 sudionika.

Osim PS Flash nastupit će i gosti koncerta: PS B-Dance, B-stars, PC ProDance, Mostarske Mažoretkinje, ŠPK Zrinjski, KUD Bijelo Polje, Hor JU OŠ Mujaga Komadina, te LoLa Klaunovi. U programu će sudjelovati i korisnici Udruženja Naša djeca.

Sam kraj programa je posebna poslastica za sve mališane jer nastupaju LoLa klaunovi, i likovi iz poznatih crtića kao što su Crvenkapica, Trnoružica, Snjeguljica, Spiderman, Superman, Ironman i drugi.

Ističemo da su svi sudionici koncerta naši veliki junaci, dokaz da dobrota još uvijek postoji u našim srcima, hvala svima Vama koji ćete plesati za Našu djecu!

Posjetom koncerta i kupovinom ulaznice ćete pomoći korisnicima Udruženja „Naša djeca", a to su djeca sa invaliditetom i djeca bez roditeljskog staranja.