Mostar: Da li ste spremni da plešemo za Našu djecu?!

1/4

Sve je spremno za veliki humanitarni koncert „Plešimo za Našu djecu“ koji će biti upriličen u subotu (12.12.2015) s početkom u 18.00 sati, u dvorani USRC „Mithad Hujdur Hujka“ u Sjevernom logoru. Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica, koje će se prodavati po cijeni od simoboličnih 5,00 KM bit će dodjeljen Udruženju Naša djeca. Koncert će okupiti više od 200 sudionika.

Domaćini koncerta, već treću godinu za redom, su Udruženje Naša djeca i Plesni studio Flash koreografkinje Jasmine Rebac, koji djeluje pri Muzičkom centru Pavarotti.

Ovim putem pozivamo sugrađane da se odazovu našoj humanitarnoj akciji, dođu na koncert i zaplešu zajedno sa nama za Našu djecu! Kao zahvalnost svima Vama koji ćete kupovinom ulaznica nesebično pomoći Udruženju Naša djeca, pripremili smo bogat kulturnoumjetnički program u kojem ćesudjelovati preko 200 sudionika.

Osim PS Flash nastupit će i gosti koncerta: PS B-Dance, B-stars, PC ProDance, Mostarske Mažoretkinje, ŠPK Zrinjski, KUD Bijelo Polje, Hor JU OŠ Mujaga Komadina, te LoLa Klaunovi. U programu će sudjelovati i korisnici Udruženja Naša djeca.

Sam kraj programa je posebna poslastica za sve mališane jer nastupaju LoLa klaunovi, i likovi iz poznatih crtića kao što su Crvenkapica, Trnoružica, Snjeguljica, Spiderman, Superman, Ironman i drugi.

Ističemo da su svi sudionici koncerta naši veliki junaci, dokaz da dobrota još uvijek postoji u našim srcima, hvala svima Vama koji ćete plesati za Našu djecu!

Posjetom koncerta i kupovinom ulaznice ćete pomoći korisnicima Udruženja „Naša djeca", a to su djeca sa invaliditetom i djeca bez roditeljskog staranja.

11.12.2015 u 13:10