Mostar: Bogat kulturno-zabavni program u 'Kosači'

hrvatski dom hercega stjepana kosače

Zimski umjetnički festival
UWC Mostar organizira Zimski umjetnički festival čije će se otvorene upriličiti likovnom izložbom učenika koledža UWC u petak, 27.1. 2017., u HD HS Kosači s početkom u 19 i 30 sati.

Stand up comedy „S NOGU"
Stand up comedy „S NOGU" Pedje Bajovića nasmijat će vas u utorak, 31.1. 2017. s početkom u 20 sati. Predstava S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) prvi je cjelovečernji tematski solo show, s kojim je Pedja Bajović nasmijao cijelu regiju i šire. Cijena ulaznice je 10 KM.

„Đurologija"
Kultna predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija", ponovo gostuje u HD HS Kosači s ekskluzivnom izvedbom u srijedu, 1.2. 2017. Ova najgledanija predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, a iako je „Đurologiju" u godinu dana pogledalo preko 80 tisuća ljudi, zanimanje za Đurin jedinstven i originalan humor ne prestaje. Cijena ulaznice 20 KM.

Dani kulture Irana 2017.
Iranski kulturni centar od 7. do 10. veljače u HD HS Kosači organizira program Dani kulture Irana 2017. Svečano otvaranje i koncert tradicionalne iranske glazbe održat će se u utorak, 7. veljače u Kosači, u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Koncert Nine Badrić
Dan pred Valentinovo 13.2. 2017., pod generalnim sponzorstvom HT ERONETA, Nina Badrić će svoj koncert održati u velikoj dvorani HD HS Kosače. Nina Badrić još jedanput je potvrdila da s razlogom nosi prefiks diva, jer su sve ulaznice, pa i dodatne, rasprodane za mostarski koncert.

Valentinovski koncert Simfonijskog orkestra Mostar
Simfonijski orkestar Mostar i ove godine organizira tradicionalni Valentinovski koncert u utorak, 14.2.2017., u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 19 i 30Solisti na koncertu su 5 mladih ljudi iz Hercegovine koji su svojim talentom, radom i zalaganjem zavrijedili nastupiti s nama na ovakvom koncertu popularnih svjetskih evergreena. Simfonijski orkestar Mostar bit će pojačan ritam sekcijom i puhačima te će zapravo brojem glazbenika na sceni tvoriti revijski orkestar kakav imamo priliku vidjeti na festivalima pop-glazbe. Cijena ulaznice je 10 KM.

Koncert Kaliopi
Bosanskohercegovački fanovi velike makedonske glazbene dive Kaliopi ponovno će moći uživati u jednom od ponajboljih vokala naše regije u četvrtak, 16. veljače 2017., će nastupiti u velikoj dvorani HD HS Kosače. U sklopu svoje BH turneje, Kaliopi će promovirati svoje najnovije hitove, ali će publici zapjevati i brojne starije pjesme, iz svojeg bogatog pjevačkog i autorskog glazbenog opusa. Cijena ulaznice je 20 KM.
Sve ulaznice us već u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan, u terminu od 13 do 20 sati.