Mladi politolozi s mostarskog Sveučilišta pokrenuli vlastiti portal

HSPF, Mile Lasić, HSPF, izbori, HSPF, okrugli stol, Mostar, HSPF

Naime članove ove, iznimno aktivne studentske organizacije ovoga ljeta pokrenuli su vlastiti portal. Bez ikakve novčane potpore, ali s puno truda, volje i želje za znanjem zajednički su pokrenuli portal www.hspf.info

Portal Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF-a) svakodnevno nastoji objektivno i nepristrano izvještavati o aktualnim domaćim i svjetskim događanjima. Na taj način želimo čitateljima omogućiti lepezu novih informacija, utjecati na njihovu percepciju te širiti njihove vidike.

„Stranica je nastala na inicijativu većine članova HSPF-a, posebice onih zaljubljenika u novinarstvo i pisanu riječ. Konačan izgled stranice predstavljen je sredinom lipnja, premda je ista bila i ranije dostupna u svijetu novih medija" - kazao je Ivan Kraljević, predsjednik HSPF-a te nadodao: „Na stranici se mogu pronaći sve važnije vijesti iz svijeta politike i politologije. Također na stranici će biti i popis događaja i planova HSPF-a, a moći će se pročitati i kolumne članove HSPF-a, ali i ostale kolumne renomiranih domaćih kolumnista.

Osim nekoliko aktivnih članova HSPF-a, na ovome portalu mogu se pronaći i kolumne našega profesora i prijatelja prof.dr. Mile Lasića. Na našu inicijativu profesor odvaja svoje dragocjeno vrijeme i znanje koje prenosi na papir za naš portal. Uz našu, i dozvolu autora, svi ostali prijatelji mediji moći će prenositi kolumne, kako naših autora, tako i našega profesora uz navod izvora, tj. portala hspf.info.

Članovi HSPF-a kroz svoje kolumne nastoje ukazati na društveno-političke probleme s nadom da će čitatelje motivirati na promjenu i aktivnije sudjelovanje u aktualnoj političkoj situaciji, koja je htjeli mi to ili ne dio nas. Između ostalog, na stranici možete popuniti prijavu za članstvo u HSPF.

Nadamo se da će čitatelji uživati u mnoštvu informacija i kolumni koje iz dana u dan pripremamo za njih.