Lucija Zovko: Čast mi je što sam bila dio veličanstvenog koncerta

Lucija je studentica glazbe na Sveučilištu u Mostaru, a sinoć je svom gradu skupa sa Simfonijskim orkestrom poklonila koncert filmske glazbe ''Speak softly, love'. Lucija je studentica glasovira, a jučer se predstavila i kao solo pjevačica, i to veoma uspješno.
"Kao pjevačica sam samouka, a studiram na glasoviru i teško mi je reći što mi je veća ljubav. Od malih sam nogu u glazbi, prije 12 godina sam počela svirati u Crkvenom zboru. U svemu ovome mi je najvažnija bila potpora roditelja, i da nije bilo njih sumnjam da bi išta od ovoga bilo", rekla je Lucija nakon sinoćnjeg koncerta i dodala:
"Zahvalna sam ljudima koji su večeras u ovolikom broju došli na koncert, kao i medijima koji su odlično izvijestili javnost o održavanju koncerta. Ovo je nešto novo i za grad, kao i za orkestar koji prvi puta u 50. godina izvodi filmsku glazbu i neizmjerna mi je čast da sam bila dio toga".

Po procjenama na koncertu na kome su izvedeni najveći glazbeni filmski hitovi  nazočilo je oko 500 posjetitelja, a mnogi su se i vratili jer nisu imali mjesta, što pokazuje veliki interes mostaraca za ovakava kulturna i glazbena događanja.

hercegovina.info