Likovna radionica za djecu „DJECA UMJETNICI U SVIJETU SJENA“

Vizualno i likovno  opismenjavanje namijenjeno je prvenstveno djeci uzrasta 5 do 9 godina uz aktivno sudjelovanje na interaktivnim likovnim radionicama. Suradnja je dogovorena sa vrtićima i školama s kojima Fakultet prirodoslovno - matematičkih i  odgojnih znanosti  već uspješno surađuje: Gradski vrtići Mostar (ravnateljica Danijela Kegelj), OŠ Antuna Branka Šimića (ravnateljica Irena Martinović) i Treće osnovne škole Mostar  (ravnatelj Stipe Vrljić).

U radionici sudjeluju djeca iz navedenih odgojno-obrazovnih institucija, ali radionice su otvorene za „svu“ djecu zainteresiranu za kreativno likovno izražavanje.

 FPMOZ , sa dekanom prof. dr. sc. Zoranom Primorcem je  podrška u tehničkom dijelu (projektori, grafoskopi, računala...) uz suradnju i aktivno sudjelovanje studentica Predškolskoga odgoja, Razredne nastave i Pedagogije, te gostima nastavnicima-asistentima fakulteta.

 Radionicu vode stručne osobe uz koordinaciju mr. art. Vesne Sušac tijekom trajanja izložbe od 21.5. do 25.5.2012. u Maloj galeriji u Kosači. Radionice će se održavati u  vremenu od 18-20 sati.

Završna izložba i svečano otvorenje održat će se u subotu, 26.5.2012. u 19.00 sati, nakon plesne predstave „Snjeguljica“  Sportsko-plesnog kluba „Erigo“.