FOTO  Legendarni Vlada: Došao na utakmicu svog Zrinjskog, pozdravio se sa svima i napustio ovaj svijet

vladimir vlada mihić, Vlada Mihić, Stadion HŠK Zrinjski

Teško je u jednom tekstu opisati čovjeka koji je za života stekao status legende u gradu na Neretvi, a Vladimir Vlada Mihić svakako je za života stekao taj status.

Mostarci će ga pamtiti kao čovjeka koji je volio pjesmu i šalu, i njegovim odlaskom u Mostaru ostaje jedna velika praznina.

Vlada je redovit bio na svim sportskim natjecanjima, a posebno je volio doći na nogometne utakmice Zrinjskog gdje je često znao publiku zabaviti svojim pjesmama. Mnogi ga i pamte po tome da je često znao fotografirati ljude po gradu i nikada nikome nije htio naplatiti izrađenu fotografiju.

Raspoložen za šalu često je iz sebe znao izbaciti neku rimu, pa će  se Mostar uvijek sjećati Vlade i njegovih recitacija.

U posljednje vrijeme bio je bolestan i nije se pojavljivao u gradu, pa tako ga nije bilo ni na utakmicama Zrinjskog. Ove subote pojavio se na utakmici Zrinjskog, veseo kao i uvijek. Svjedoci kažu da je uoči utakmice popio piće pred stadionom i zapjevao " Ja te volim tako silno da umirem ja te volim a ti ne znaš to"... Nakon toga se pozdravio s rajom kao da je predosjetio da odlazi sa ovog svjeta i  iz svog Mostara.

Naš foto reporter uslikao je u subotu Vladu ispred stadiona, kao i na stadionu Zrinjskog i to su njegove posljednje fotografije.

Navijači na društvenim mrežma i na forumu navijača Zrinjskog iznijeli su prijedlog da se na idućoj domaćoj utakmici održi minuta šutnje za Vladu.

HERCEGOVINA.info