FOTO  Kompanija Config d.o.o odlučila je uljepšati blagdane djeci iz Osnovne škole za djecu sa posebnim potrebama

osnovna škola, djeca s posebnim potrebama, poklon
Ovakva akcija pozdravljena je od strane osnovne škole na čelu sa ravnateljicom Majom Mustapić koja nije skrila oduševljenje prilikom donacije.
-Zaista smo oduševljeni donacijom. Ova dva računala u velikoj mjeri pomoći će djeci u njihovom radu i obazovanju, kazala je Mustapić. Djelatnici Configa u razgovoru sa ravnateljicom saznali su nešto više o samoj školi te su se također družili sa djecom. Inače , kompanija Config na ovaj način željela je ulješpšati blagdane ovoj djeci.
MN: ZNANJE I ŽELJA
Config d.o.o kompanija je koja svojom inovativnošću, znanjem, stručnim kadrom i ponajprije kvalitetom parira domaćem tržištu i predstavlja jedno važno polje informatičkih sustava. Krenuli smo kao mala informatička tvrtka, a razvili se u veliku kompaniju sa razičitim vrstama informatičkih i tehnologijskih usluga. Našim klijentima nudimo inovativnost i znanje predstavljene u brojnim projektima i aplikacijama. Partneri su to prepoznali te naši certifikati govore o našoj kvaliteti. Danas želimo nastaviti ono u čemu smo najbolji, a to je kvalitetno pružiti uslugu našim klijentima. Znamo da na nama leži velika odgovornost ali svojom profesionalnošću želimo nadmašiti postojeće standarde.
MN: STRUČNI KADAR
Svi naši zaposlenici mladi su i obrazovani ljudi željni novih ideja i inovacija. Upravo oni najveća su pokretačka snaga te svojim idejama pokazuju volju i trud koji žele uložiti u svoj rad. Njihova pokretačka snaga najveći je dokaz u kojem smijeru želimo ići i što želimo postići.