FOTO  Karnevalska povorka u subotu u Mostaru

mali karneval
Kako i priliči maškarama mažoretkinje i glazba će se za ovu priliku kostimirati te će se u povorci naći Minnie i Miki Mause, Pčelice Maje, Anđeli i drugi kostimirani likovi.

Povorci će se pridružiti i mališani iz Ustanove Dječji vrtići Mostar sa svojim skupinama Ježeva kućica i Čarobni kutak , a njihove teme kostima će biti prometni znakovi i Jagode.

Od Osnovnih škola povorci će se pridružiti OŠ A.B.Šimića , Osnovna škola Ilići, OŠ Cim sa kostimima Miki I Minnie Mouse, kauboji i indijanci , Nindža kornjače i sl.

U povorci će sudjelovati i auto razglas Videoton .

Povorka će se formirati u ulici Nikole Šubića Zrinskog tj u Mostarskom Šetalištu . Vesela povorka će se kretati će se u smjeru prema zgradi Spajalica . Po dolasku kod zgrade Spajalice će se kretati ulicom kralja Tomislava u smjeru prema zgradi „Mostarka". Na raskrsnici kod „Mostarke" skrenuti će Splitskom ulicom sve do zgrade bivše kirurgije. Od zgrade kirurgije će se kretati opet u smjeru prema Rondo-u .

Defile će se završiti ispred Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače gdje će se svi sudionici povorke moći počastiti krafnama zahvaljujući donatorima Pekarni Suncokret, Mlini pekarnica Mostar i Pekarna Rondo.

U slučaju lošeg vremena povorka će se prolongirati za nedjelju a u tom slučaju će javnost biti informirana na vrijeme.