Kamion pretovaren stajskim gnojivom u gužvi kroz središte Mostara

Mostar, smrad
... dolaze do starog dijela grada, ostali su iznenađeni kako prizorom koji su vidjeli tako i neugodnim mirisom koji su osjetili.

Najprometnijom ulicom u Mostaru, poznatijom kao Bulevar, za vrijeme najveće prometne gužve u koloni se našao i jedan veći kamion pretovaren svježim stajskim gnojivom s kojega se širio nesnosan smrad, tako da su neki prolaznici počeli stavljati i majice preko usta i nosa.

Zbog velike gužve u prometu u toj ulici, na raskrižju kod Doma zdravlja skrenuo je u Ulici kneza Višeslava Humskog i krenuo prema samom središtu grada, Rondou, odnosno Trgu hrvatskih velikana, piše Vecernji.ba.

Zbog neizgradnje južne obilaznice, mnogi kamioni su prinuđeni ovim putnim pravcem kretati se kroz grad, koji je silom prilika pretvoren u magistralni put M 17, koji se veže na magistralni putni pravac Mostar - Široki Brijeg M 6.1.

Osim što je kamion nepropisno bio natovaren, odnosno bio je pretovaren, nadležne službe trebale bi povesti računa kakav se teret može prevoziti kroz grad, odnosno u koje vrijeme, kako ne bi ubuduće dolazilo do ovakvih nemilih scena za ljudska osjetila.