Kajtaz uručio Bešliću priznanje Crvenog križa Grada Mostara

bešlić i crveni križ
... i 95. godina Crvenog križa Grada Mostara, gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić primio je danas u Uredu gradonačelnika Alena Kajtaza, tajnika Crvenog križa Mostar.

Tom prigodom gradonačelniku Bešliću tajnik Crvenog križa Mostar Kajtaz uručio je Jubilarno priznanje za sve ono što je Grad Mostar učinio i što čini za razvitak Crvenog križa Grada Mostara.

Kajtaz je naglasio kako je Skupština crvenog križa Grada Mostara, kao najviše tijelo Crvenog križa prepoznalo ulogu i značaj te nemjerljiv doprinos Grada Mostara u razvoju socijalnih, zdravstvenih, edukacijskih i humanitarnih aktivnosti išto je prihvatio Crveni križ kao jednog od poštovanih partnera i davatelja pomoći za najugroženije kategorije pučanstva.

Gradonačelnik je Bešlić zahvalio na priznanju te naglasio kako će Crveni križ i u budućnosti u Gradu Mostaru i njemu osobno imati partnera i potporu u svim aktivnosti koje su na dobrobit svih sugrađana, napose onih koji tu pomoć najviše trebaju.

Tajnik Kajtaz zahvalio je na prijemu te izrazio zahvalnost na riječima potpore i nastavku suradnje Grada Mostara i Crvenog križa Mostar.