Izložba i prodaja fotografija sa Foto natječaja 'Sunčana strana Mostara': Prihod od prodaje namijenjen udruzi za Down sindrom

foto natječaj mostar

napisao je Ivo Andrić, a kod nas probudio ideju za organizaciju foto natječaja na temu "Sunčana strana Mostara", koji je dio projekta „Sunčana strana FBIH"", pojasnili su iz agencije PRimera koji zajedno sa Obala art centrom provode ovaj projekt uz sufinanciranje Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Na dva natječaja koja su se provodila na društvenim mrežama instagram i facebook sudjelovali su svi zainteresirani sa amaterskim fotografijama na kojima su uslikali sunčani Mostar (zrake sunca /svjetlost u Mostaru).

Cilj natječaja je bio promovirati Mostar kao poželjno turističko odredište sa prekrasnom klimom, bogatom sunčanim danima.

Tri najbolje fotografije će biti nagrađene od Hrvatskog narodnog kazališta (godišnja karta za predstave), Fitnes centra Studentskog centra Mostar (mjesečna članarina na program po izboru i masaža) i Oriflame kozmetike, a osim nagrada, motiv za sudjelovanje je i humanitarni čin.

Naime, najbolje fotografije će danas biti izložene na 1. katu Mepas Mall-a na kojoj će slike i photobookovi sa fotografijamam Mostara od službenog fotografa natječaja Franje Bošnjaka biti ponuđeni na prodaju turistima, tvrtkama i građanima Mostara.

Sav prihod od prodanih fotografija i photobookova bit će namijenjen za Udrugu Down sindrom Mostar, odnosno za logopetske i defektološke terapije za njihove korisnike.
Pozivamo sve da dođu na izložbu večeras od 18-21 sat, kako bismo postigli zamišljeni cilj- promovirati sunčani Mostar i olakšati rad Udruge Down sindom Mostar, koji će također biti prisutni na izložbi.