FOTO  Humanitarna akcija: Prikupljanje novčanih sredstava za projekt izgradnje Banke koštane srži

Mladež HDZ BiH, Humanitarna akcija

Akciju prikupljanja novčanih sredstava kao pomoć realiziranju projekta izgradnje Banke koštane srži u Mostaru u okviru kojeg je sada najpotrebnija kupovina invertnog fluorescentnog mikroskopa s faznim kontrastom pokrenuli su članovi Izvršnog odbora Mladeži HDZ BIH TO "Tihomir Mišić" Mostar.

Akcija se provodi u dogovoru s gospođom Prim. Dr. Jadrankom Knežević, voditeljicom projekta. Budući da se Sveučilišna klinička bolnica Mostar nalazi u teškim financijskim okolnostima, uspijeva pružati usluge zdravstvene zaštite i odgovoriti svojoj ulozi. Upravo njihov nesebični trud i humanost potakli su nas na ovu akciju. Želja nam je bila poduprijeti ih u njihovim naporima za dobro svih nas. Prikupljena su znatna financijska sredstva koja će biti od velike pomoći u projektu izgradnje Banke koštane srži u Mostaru.

Humanitarna akcija je realizirana od strane Mladeži HDZ BIH TO "Tihomir Mišić" Mostar uz nesebičnu potporu ostalih unutarstranačkih strukutura uključujući Gradski odbor HDZ BiH Mostar. Ovim se putem organizatori iskreno zahvaljuju svim sudionicima a ponajviše našim donatorima.