FOTO  HT ERONET: Zimska bajka u Kosači može početi

zimska bajka ht eronet

...Hrvatskim domom Hercega Stjepana Kosače, Mostarskim mažoretkinjama i Malim teatrom Mostar, predstavljen je na konferenciji za novinare.

„S osobitim zadovoljstvom najavljujem HT ERONET Zimsku bajku, koja će, u petak i subotu, Kosači donijeti pregršt plesa, glazbe, zabave, veselja i, nadam se, nasmiješenih i zadovoljnih lica onih najmlađih. Pripremamo radionice za djecu, projekciju blagdanskih animiranih filmova, kićenje božićnog bora, bit će tu kostimirani DJ i Djed Božićnjak s kojim će se dječica moći fotkati. U petak, od 15 sati, na programu je predstava Maloga teatra Mostar Kako je Zvonko ukrao Božić te podjela paketića za djecu djelatnika HT ERONET-a, a u subotu, u 18 sati, za svu djecu i one koji žele biti dijelom ovog blagdanskog ozračja, ponovno pripremamo predstavu s Malim teatrom Mostar, u kojoj će im se pridružiti Mostarske mažoretkinje i plesačice HŠK Zrinjski. Naime, budući da Mostarske mažoretkinje svake godine u ovo doba priređuju svoj tradicionalni koncert, ovaj put smo se odlučili za ovu varijantu, zajedno s našim dragim prijateljima, upravo u sklopu HT ERONET Zimske bajke", kazala je, u ime organizatora - Hrvatskoga doma Hercega Stjepana Kosače - Anja Puhalo.

Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HTERONET-a Misijana Brkić Milinković istaknula je zadovoljstvo suradnjom s Kosačom, Malim teatrom i Mostarskim mažoretkinjama te kazala kako HT ERONET, kao društveno odgovorno poduzeće, i u ovo blagdansko vrijeme, želi dati svoj doprinos - ovaj put blagdanskim programom za najmlađe.

„Prošle godine počeli smo s Blagdanskim vrtuljkom. Ove godine priču širimo na Zimsku bajku i darujemo niz sadržaja u Kosači za one najmlađe. Želimo da se i na ovaj način osjeti duh i radost blagdana koji nam dolaze. Dajući povjerenje Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače i njihovoj sjajnoj ekipi, kao i Mostarskim mažoretkinjama i Malom teatru Mostar koji su donijeli mnogo toga lijepog u grad na Neretvi, želimo istaknuti kako HTERONET podržava sve pozitivne inicijative i projekte, institucije i udruge, koji rade na promociji kulture, umjetnosti, sporta, druženja... Nadamo se da će naša zajednička zimska bajka dogodine prerasti i u nešto mnogo veće", kazala je Brkić Milinković.

Voditelj i osnivač Malog teatra Mostar Ivo Krešić zahvalio je HT ERONET-u na pruženom povjerenju te obećao da će se, uz glumce ovoga teatra, Mostarske mažoretkinje i članice HŠK Zrinjski, dječica, ali i njihovi roditelji, bake, djedovi, iznimno zabaviti.

„Hvala HT ERONET-u što je prepoznao Mali teatar Mostar i što nam je još prošle godine pružio priliku sudjelovanja u njihovu blagdanskom programu. Tada je to, ja bih rekao, bila proba za ovo što nas očekuje ove godine, a nadam se da ćemo iduće, ovu priču podignuti na još višu razinu", kazao je Krešić.