FOTO  HŠK Zrinjski svom Luki: Tvoj klub će te se rado sjećati i čuvati uspomene na tebe i tvoj dječački san.

luka lovrić , lana i luka , ispraćaj, luka lovrić , HŠK Zrinjski

...a u ime kluba sa Lukom se oprostio njegov trener Dragan Vrdoljak riječima:

Mali anđele,

Sportskim pozdravom te ispraćamo u ime svih članova i rukovodstva HŠK Zrinjski. Nijeme su moje misli, baš onako kako je zanijemila svaka zelena travka kojom su za loptom trčkarale tvoje hitre nožice izvodeći spretne pokrete koje su tek počeo izvoditi i koje si još puno godina trebao razvijati i usavršavati. Ali, nismo mi ti koji imamo pravo određivati i planirati do kada.

Jedna tužna subota nas je u to na najokrutniji način uvjerila. Blokirala je naš svaki plan za budućnost i prekinula tvoj dječački san. Najbolniji su tragično prekinuti i iskidani snovi, osobito ako su započeti u maloj glavici koja ih je trebala do kraja odsanjati. To nas još više boli i unosi gorčinu u živote nas koji ostajemo iza tebe, poraženi činjenicom da više nikada nećeš doći na trening i zaigrati sa svojim vršnjacima. Ali znaj uvijek će ostat tvoje mjesto u nas i tvoj klub će te se rado sjećati i čuvati uspomene na tebe i tvoj dječački san.

Neks su ti široke predivne poljane gore negdje, livade kojima ćeš trčati nasmijan i sretan. Tvojim roditeljima Bog neka ulije snage da izdrže nezamisliv gubitak koji svi osjećamo.

Tvoj HŠK Zrinjski

HERCEGOVINA.info