HDZ BiH osudio napad na Josipa Milića

Josip Milić, kolumna, Josip Milić, Josip Milić, Hrvatska, U ime obitelji, Josip Milić, Josip Milić, Josip Milić, uhićenje, Mostar, Josip Milić, Neredi u Mostaru, Josip Milić, napad, tučnjava, HDZ BiH, Mostar, Josip Milić, sindikat, Josip Milić, napad, Josip Milić, sindikati
...poslijepodnevnim satima napale i pretukle nogama i bejzbol palicama dvije nepoznate osobe nanijevši mu pritom teške tjelesne ozlijede Gradski odbor HDZ BiH Mostar najoštrije osuđuje taj čin pozivajući mjerodavna policijska tijela na otkrivanje nalogodavaca i počinitelja napada na javnu osobu i njezin osobni integritet.

Uz želju za brzim oporavkom profesora Josipa Milića još jednom podsjećamo svekoliku javnost Grada Mostara i okolice kako se spirala nasilja započeta u petak, 7. veljače 2014. godine nastavlja i tjedan dana kasnije, no za razliku od Crnog petka u Mostaru, danas su mete ljudi, točnije osobe koje djeluju u javnom prostoru, navode iz GO HDZ BiH.

Ponovno se potvrđuje stajalište HDZ BiH kako je nasilje u Gradu Mostaru uvezeno iz nekih drugih centara političke i medijske moći kojima je cilj od Mostara stvoriti grad nesigurnog življenja. Napadom na osobe iz javnog života, njihovu imovinu i osobni integritet spirala nasilja se želi nastaviti i adresirati na ciljane adrese, koje su bile metom nedavnog poziva na palež i linč kao što se HDZ-u BiH i dogodilo, navodi se dalje.

Iz GO HDZ BiH na koncu poručuju kako su uvijek u svom političkom djelovanju pa i u ovom konkretnom slučaju takve oblike društveno neprihvatljivog i devijantnog ponašanja, osuđivali i prepustili nadležnim institucijama kako bi ih stavili u okvire zakona, zaštite građana i njihove imovine, te budućnosti generacija koje dolaze.