Gradska uprava Mostara obnovila svoj vozni park

Audi A6
od sada voziti model A4. Gradska uporava ovu informaciju o obnovi voznog parka već odavno skriva od javnosti, a novinari Dnevnog lista su službenim putem morali "izvlačiti" informacije iz Gradske uprave.

''Vezano za Vaš zahtjev za pristup informacijama, obavještavamo Vas da je temeljem odluke o javnoj nabavci ur. br: 02-16-7581/11 od 5. srpnja 2011. godine otvoren postupak javne nabave u skladu sa Zakonom o javnim nabavama BiH. Obavještenje o javnoj nabavi objavljeno je u Službenom glasniku BiH br: 65/11 od 15. kolovoza 2011. Novi automobili marke Audi za Gradsku upravu i Gradsko vijeće kupljeni su preko financijskog leasinga na rok od 36 mjeseci. Cijena za oba vozila je 138.128,21 KM bez PDV-a ili 161.610,00 KM s PDV-om. Davatelj financijskog leasinga je "WB LEASING" d.d. Sarajevo, a koji je odabran u postupku konkurentskog zahtjeva za dostavljanje ponuda'', službeno su odgovorili iz Gradske uprave Mostara.

Očito je da za vlast Grada Mostara nema krize pa se nadamo da će uskoro krenuti i drugi projekti koje ove gradske strukture skrivaju od javnosti. Za nadati se da će nas uskoro iznenaditi i npr. završetkom sportske dvorane u naselju Centar 2?