Gradska uprava Mostara darivala 20 socijalno ugroženih obitelj

Mostar, gradska uprava, Gradska uprava Mostara
Novčanu potporu u visini od po 150 KM uručili su im gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić i Zdravka Marić, vršiteljica dužnosti ravnateljice Centra za socijalni rad Mostar.

Gradonačelnik Bešlić je tom prigodom u svom obraćanju istaknuo da pred nadolazeći najradosniji katolički blagdan ovim činom Grad Mostar želi pružiti potporu i uljepšati predstojeće blagdane i praznike dijelu socijalno ugroženih obitelji.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za ovim vidom potpore biti smanjene, te istaknuo da će Grad Mostar nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima pred najvažnije vjerske blagdane katolika, pravoslavnih i muslimana.

Vršiteljica dužnosti Marić također se pridružila čestitkama i lijepim željama, zahvalila gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori i posjeti te što se već deset godina nastavlja ova akcija darivanja.

Uz djelatnike i djelatnice Centra za socijalni rad Mostar, podjeli novčanih bonova bili su nazočni i Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara i Mustafa Delić, voditelj Službe za zdravstvo, stambene i socijalne poslove.