Građani Mostara se pozivaju na razumijevanje

Mostar, policija
...da će u toku poduzimanja mjera i radnji Granične policije BiH, Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu BiH, Oružanih snage BiH, MUP-a Federacije BiH, MUP-a Republike Srpske, MUP-a Zapadno-hercegovačke županije i MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije dolaziti do povremenih obustava prometa, priopćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

U priopćenju se navodi kako povodom održavanja 20. Međunarodnog gospodarskog sajma u Mostaru jučer i danas, u BiH borave visoke delegacije iz Republike Hrvatske, Republike Srbije, Crne Gore, Narodne Republike Kine, kao i predstavnici najvećih kompanija iz BiH i regije.

U cilju planiranja i realizacije poslova iz nadležnosti na fizičkoj i tehničkoj zaštiti spomenutih stranih delegacija i domaćih učesnika koji se posebno štite, Odlukom direktora Direkcije zavedena je operativna akcija pod nazivom „Mostarski sajam 2017".

"Molimo građane da imaju razumijevanje za spomenute policijske aktivnosti i da surađuju sa policijskim službenicima kako bi navedeni događaj i visoke strane posjete sajmu protekle sigurno i dostojanstveno, priopćili su iz DKPT-a BiH.