Građani apeliraju: Mostarske ulice su i dalje poprište bahatog i bezobzirnog ponašanja različitih tatinih sinova

Mostar, sunce, snijeg, Vlada HNŽ, Denis Lasić, snijeg, Mostar, poskupljenje, hrana, kruh, Hercegovina, snijeg, Božić

..., gorske službe spašavanja i opskrbe, Mostarske ulice su i dalje poprište bahatog i bezobzirnog ponašanja različitih tatinih sinova i kojekakvih ''avanturista' koji se vozaju po gradu ugrožavajući pritom živote pješaka i ometaju promet bolničkih vozila, vozila HGSS-a, i td.

Stanje u našem gradu je i ovako teško, ulice su zakrčene, kolnici zaleđeni i puni smetova snijega, trgovine poluprazne.. Čim izađu na ulicu pješaci su u neposrednoj opasnosti jer usprkos navedenoj zabrani naše ulice su pune bijesnih terenaca i u njima još bjesnijih tatinih sinova koji se iživljavaju po ulicama, i često prolaze pri velikoj brzini po par centimetara blizu pješaka.

>>Slaven Raguž: Ovo malo cesta su nam zauzeli tate i tatini sinovi sa terencima

Bio sam svjedok ovakve tri situacije u razmaku od samo pola sata, a policijska patrola samo stoji pored puta. Htio bih samo upitati policije - DOKLE??? Gospodo policajci šta radite? Pa počnite raditi svoj posao, i zaustavljajte, kažnjavajte ih, oduzimajte im auta.

Znam da ih to neće mnogo zaboljeti, al mora se od nekud krenuti. Oni su neposredna opasnost za ljude koji hodaju ulicom ! Ako već hoće da iskuse pustolovinu, ako žele da vozaju i isprobavaju svoje terence po snijegu, nek se stave na raspolaganje HGSS-u i nek pomognu ovim vrijednim ljudima u spašavanju života, a ne da divljaju po gradu i ugrožavaju živote i promet. Siguran sam da bi im ljudi iz HGSS-a, a i mi, bili zahvalni.. Još jednom pozivam policiju da postupi po navedenoj zabrani i da kažnjava svakoga tko prometuje protivno ovoj zabrani.