Gorske službe zajedno pronašle nestalu Danicu Ćorić

Danica Ćorić, crna kronika
"Upravo nosimo gospođu prema vozilu Hitne pomoći. Ima ogrebotina na koljenima i par lakših ozljeda . Danica je svjesna situacije, a obitelj je obaviještena", kazao je pripadnik Hercegovačke gorske službe spašavanja.

U akciji spašavanja sudjelovalo je oko 70 spasilaca i 6 potražnih pasa iz sve tri stanice iz Mostara: GSS S Mostar (Gosrka služba spašavanja stanica Mostar), HGSS (Hercegovačka gorska služba spašavanja) i Interventna spasilačka služba, te HGSS (Hrvatska gorska služba spašavanja).

U pomoć GSS S-u Mostar koji su vodili akciju spašavanja, s tečaja na Blidinju pridružile su se ostale navedene službe spašavanja.

Pogled.ba podsjeća, Danica Ćorić je posljednji put viđena u četvrtak, u naselju Rodoč, između kuća podno jugoistočne strane brda Hum oko 15 sati i od tada  joj se gubi svaki trag.

O njenom nestanku obaviještena je i policija, a u potragu za njom je odmah krenula obitelj. Kako starica  nije pronađena, o svemu je obaviještena GSS S Mostar, čija je Jedinica za izvlačenje sa nepristupačnih terena angažirana u petak kasno poslijepodne, a kako starica nije nađena potraga je nastavljena i danas, srećom sve je sretno završilo.