GO HDZ BiH Mostar: Slađan Bevanda izabran za predsjednika

Slađan Bevanda, HDZ BiH, Mostar
Na sjednici je za novog predsjednika, najveće gradske organizacije, jednoglasno izabran Slađan Bevanda. U javnosti su se mogle čuti i spekulacije s nekim drugim imenima za predsjednika GO, od dr. Davora Pehara, do dopredsjednika Gradskog vijeća Mostara Danijela Vidovića.

Bolji poznavatelji političkih prilika u Mostaru slažu se kako je Bevandinim izborom osiguran kontinuitet politike HDZ-a BiH u Mostaru, odnosno podmlađivanja rukovodstva stranke, ali prije svega kvalitetno pripremiti za lokalne izbore koji se održavaju i listopadu iduće godine.

Tu bi se, kako se neslužbeno doznajemo, trebala pojaviti još nekanova imena na listama za Gradsko vijeće Mostara, "pojačana" za razliku od proteklih izbora gdje je bilo promašaja, odnosno kandidata koje nisu mogle značajno "povući" birače HDZ-a na izbore.

Ovaj puta, kako doznajemo, toga su svjesni i u stranci, te će stoga daleko opreznije i studioznije prići sastavljaju lista, a što znači da će se itekako gladati na "puls javnosti" kada su u pitanju izbor osoba koje će krojiti politiku Grada od 2012 do 2016. godine. (R.I. Dnevnik.ba)