Frama Mostar: Hvala Dado, dobrodošao Toni!

frama
Naime, u utorak, 9.9.2014. godine i službeno je započeta nova framaška godina u našoj Frami. Zasigurno je bio predivan osjećaj opet vidjeti svoju framašku braću i sestre na okupu, a i neka nova lica.

Večer je započela svetom misom koju je predvodio naš novi duhovni asistent fra Antonio Šakota. Zamolivši Nebeskog Oca za blagoslov u još jednoj godini koja je ispred nas, zahvalili smo se i na prošlogodišnjim darovima i bivšem duhovnom asistentu fra Daliboru. Nakon Euharistije, spustili smo se u naše prostorije gdje smo u opuštenijem tonu nastavili večer.

Na zabavnom dijelu večeri pridružili su nam se i gvardijan fra Iko Skoko, župnik fra Josip Vlašić te ostali fratri i starija braća iz OFS-a. Vijeće i framaši su također pripremili poklone zahvale za našeg Dadu i za cijeli samostan, za nesebičnu podršku i pomoć u svim našim pothvatima i idejama; te poklon dobrodošlice za fra Tonija i fra Pericu. Uz pjesmu, ples, zakusku i međusobno upoznavanje naše druženje se nastavilo. Ispred nas su novi zadaci, novi-stari framaši, stoga „Pođimo hrabro, Isusu s Franjom!„

Za kraj samo želimo reći: Hvala Dado, dobrodošao Toni i (Perica)!

Antonia Gašpar / Frama Mostar

www.frama-mostar.ba