FOTO  FPMOZ: Potpisan ugovor o suradnji s Arena sport centrom Mostar

FPMOZ, Arena Sport, Arena sport centar
... dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj je s Ivicom Džidićem Arena sport centar Mostar potpisao ugovor o suradnji.

Potpisanim ugovorom se dogvorila buduća suradnja FPMOZ-a i Arena sport centra na obostrano zadovoljstvo.

"Ponosni smo jer smo postigli ovaj dogovor, i ovim dogovorom se približavamo europskim standardima . Sada je na nama da ovo potpisano počnemo realizirati i tako ostvarimo zajedničke ciljeve", rekao je ispred Arena sport centra Ivica Džidić.

"Ugovor s Arena sport centrom od izuzetne je važnosti za naš fakultet, kako za studente, tako i za nastavnike. Mi ćemo u dogovoru raditi jedan dio praktične nastave i jedan dio znanstvenih istraživanja u Arena sport centru koji spada u vrhunskih sportske objekata u regiji", istakao je prof.dr.sc. Marin Ćorluka, prodekan za nastavu FPMOZ-a.

"Kao i do sada u svom programu rada rekli smo da ćemo postati svjetionik i glava društvene sredine i zajednice u smislu znanstveno istraživačkog rada, suradnje i ovo je poruka da smo jedno i zajedno , te da  samo tako možemo napredovati i ostvariti zacrtane ciljeve. Ciljevi su da naši profesori, asistenti i studenti imaju najbolje uvjete , a Arena sport centar pruža te vrhunske uvjete. Ja kao dekan sam ponosan na ovaj ugovor i  suradnju koju smo potpisali i do sada uspješno ostvarivali, kao i da ćemo u budućnosti na najbolji mogući način odgovoriti na sve izazove koji su pred nama", rekao je dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj.

HERCEGOVINA.info