FOTO  FPMOZ: Poklonjene vrijedne slike fondu Prijatelji talenata Međugorje

Prijatelji talenata Međugorje , FPMOZ, prof.dr.sc Mario Vasilj, Mario Vasilj Totin

Dekan FPMOZ-a  prof. dr. sc. Mario Vasilj uručio je danas vrijedan poklon Fondu Prijatelji talenata Međugorje, a poklon je primio u ime fonda glavni urednik Glasnika mira Mario Vasilj Totin .

"Nastavljamo suradnju koju smo i do sada imali. FPMOZ i Likovna kolonija Krešimir Ledić žele pokloniti dio djela nastalih na koloniji za aukciju kako bi mogli pomoći studentima slabijeg imovinskog stanja i nadarenim studentima koji ne mogu sami osigurati uvjete za studiranje. Želja nam je da se ova tradicija nastavi da živi kao i do sada, i da se nastavi i poslije nas", rekao je dekan FPMOZ-a prof. dr. sc. Mario Vasilj.

"U principu dekan je kazao sve ono što treba reći. Meni ostaje da mu zahvalim što nam je sve ove godine bio na dispoziciji i pomogao ovu priču od početka do kraja. Ja se nadam da će to tako biti i ubuduće. Na koncu još jedna velika zahvala FPMOZ-u i Koloniji Krešimir Ledić na pomoći, a mi se isto tako stavljamo na raspolaganje fakultetu i koloniji ako nešto bude potrebno od nas, da suradnja bude obostrana", istakao je Mario Vasilj Totin .

HERCEGOVINA.info