FPMOZ: Dan otvorenih vrata studija Fizičke kulture

FPMOZ, dan otvorenih vrata
...u kampusu "Rodoč" s početkom u 11:00 sati započet će program obilježavanja "Dan otvorenih vrata" Studija fizičke kulture. Sam program usmjeren je na maturante, odnosno učenike završnih razreda srednjih škola. Program je namjenjen i svima koji bi željeli studirati na Studiju fizičke kulture ili Stručnom studiju kineziologije, odnosno budućim magistrima fizičke kulture i sportskim trenerima.

Svi prisutni dobiti će potrebne informacije o studiju fizičke kulture. Biti će u mogućnosti razgovarati s profesorima i studentima, prošetati učionicama, sportskim dvoranama i bazenom. Također će biti organizirane praktične demonstracije: borilačkih sportova, sportske gimnastike, fitnesa i plesa te drugih sportova.

Kroz teorijska predavanja biti će predstavljen Plan i program studija kao i sve informacije potrebe za prijemni ispit. Poseban dio programa odnositi će se na predstavljanje Studija fizičke kulture od samih studenata studija koji će prenijeti svoja iskustva studiranja i mogućnosti koje ovaj studij pruža.

U ovom djelu prisutnima će se obratiti i počasni gosti Željo Babić, Ivan Velić i Davor Vidačak te vrhunski sportaš (koji je student upravo našeg Stručnog studija kineziologije u Mostaru) Nikiša Kaleb, višegodišnji reprezentativac Hrvatske rukometne reprezentacije i osvajač zlatne Olimpijske medalje.

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i iz prve ruke dobiju sve potrebne informacije.