Find Your SPARK 2018: Gadgeti, natjecanja i radionice

spark
... proizvode, sudjelovati u natjecanjima i osvojiti vrijedne nagrade, ali i naučiti nove stvari o dronovima, robotima i 3D printu.

Tako je, pogodili ste! Vrijeme je za još jedan Find Your SPARK događaj! Treću godinu zaredom SPARK predstavlja inovacije iz svijeta električnih vozila, dronova, pametnih kuća, robota i gaminga. Odlična prilika da se upoznate s gadgetima koji vam mogu promijeniti edukaciju, poslovanje, karijeru, budućnost...

Događaj je podijeljen na tri dijela koja će se održati u SPARKu i ispred njega:
#1 Gadget Show - najnovija električna vozila, dronovi, uređaji za pametne kuće, roboti i igraće konzole
#2 Gamer Challenge - tri natjecanja za sve posjetitelje uz vrijedne nagrade
#3 Brain Gym - tri radionice o dronovima, robotima i 3D printerima.

Prijave na radionice i natjecanje će biti otvorene početkom osmog mjeseca, a do tad imamo nešto i za mlade ljude i studente koji bi htjeli steći radno iskustvo - tražimo čak 20 volontera za ovaj događaj! Prijavite se popunjevanjem kratke forme na ovom linku, najkasnije do 30.7.

Događaj je dio projekta 21st Century Education for 21st Century Career uz podršku Američke ambasade u BiH. Tu su i sponzori, jer što bi FYS bio bez njih: Sync, NSoft, Sportradar, Rolograf, Ožujsko pivo, Eurosan i Red Bull.

Vidimo se krajem osmog mjeseca, a dotad pratite SPARK na Facebooku i Instagramu za sneak peak svega što ćete vidjeti na Find Your SPARK događaju. #FYS2018 #SPARKevent