FILMSKA POTJERA OD ČITLUKA DO MOSTARA: Kradljivac naletio na policiju i prevrnuo se s vozilom

Mostar, potjera
Policija je u poslijepodnevnim satima dobila informaciju da je na području općine Čitluk ukradeno vozilo BMW i da se kradljivac istim uputio u pravcu Mostara.

Za njim je u potjeri sudjelovalo nekoliko policijskih vozila, a u istoj je sudjelovao i sam vlasnik automobila koji je uočio da mu nepoznata osoba odvozi automobil i odmah alarmirao policiju.

Pripadnici Policijske uprave Mostar napravili su blokadu terena i uspostavili nekoliko kontrolnih točaka na području Mostara i okolnih mjesta.

Kradljivac je naletio na jedan kontrolni punkt u naselju Rodoč gdje je izletio s ceste i potom se prevrnuo na njivu. Pripadnici policije brzo su ga svladali i priveli u službene prostorije na krim obradu.

Neslužbeno se moglo čuti da je riječ o osobi s područja Sarajevske županije, ali u policiji nisu iznosili više detalja kako se ne bi ugrozila daljnja istraga.

- Ne znamo je li još netko umiješan u počinjeno kazneno djelo, odnosno je li privedena osoba imala pomagače. O događaju je obaviješteno nadležno Tužiteljstvo i više će se znati nakon krim obrade, rečeno je u policiji.

Policija je obavila očevid na mjestu događaja, a vršene su i pojačane kontrole prometa.

Dnevni list