Eurowingsovi letovi iz Mostara kreću 16. svibnja, cijene već od 39,99 eura

Eurowings , pula, Zračna luka Pula, Mostar, Eurowings , Eurowings , glasovanje, Mostar, Zračna luka Mostar, Eurowings , Mostar, Eurowings , Zračna luka Mostar, Marin Raspudić, Eurowings , Eurowings , Eurowings , Mostar, Mostar, Eurowings , Mostar, Eurowings

... kao i sve informacije o svojim letovima iz Mostara. Menadžer za razvoj mreže Ivan Oreč i regionalni menadžer Markus Leopold kazali su da letovi iz Mostara kreću od 16. svibnja te da će se letjeti dva puta tjedno za Stuttgart i Dusseldorf. Vrlo brzo karte će se moći rezervirati, a početna cijena u jednom smjeru biti će 39,99 eura, piše.

Kazano je i kako će se za Dusseldorf letjeti srijedom i nedjelom, a za Stuttgart srijedom i subotom. Priopćeno je i da je kampanja putem koje je Mostar dobio jednu liniju "You wote - We fly", zabilježila puni uspjeh te da ju je vidjelo sedam milijuna ljudi, što je veliki uspjeh kako Eurowingsa, tako i grada Mostara za kojeg su ovom prilikom čuli mnogi koji nisu niti znali za njega.

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić izrazio je svoju zahvalnost Eurowingsu, najbrže rastućoj europskoj zračoplovnoj tvrtki, ali i građanima Mostara i medijima koji su najzaslužniji za ovaj veliki uspjeh grada na Neretvi.

Sastanku su bili nazočni i brojni predstavnici javnih i turističkih organizacija, a direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić kazao je da ova institucija spremno čeka prve letove. Pozvao je i sve nadležne da još jače podrže razvoj zračne luke.