Darujemo ulaznice za komediju Kod Tita u raju

ulaznice, hrvatski dom herceg stjepan kosača

Ova kazališna senzacija je za jedan dan u Zagrebu u Kazalištu "Vidra"odigrala tri predstave za redom, u Rijeci na Sušaku dvije duple pune predstave, u Beču je igrala dva puta za redom u jednom danu, te BiH u Tuzli dvije predstave za redom, gdje se ponovo igra u i već je rasprodana dvorana.
Imitacijama poznatih povijesnih osoba prikazuje situaciju u kojoj Josip Broz Tito, uređujući raj za svoju Jovanku traži molere. Na ovaj oglas javljaju se Slobodan Milošević i Franjo Tuđman i onda nastaje dijaloška komedija koja će Vas nasmijati do suza.
U predstavi igraju bard srpskog glumišta Andrija Kovač u izvanrednoj imitaciji Josipa Broza Tita,Ranko Goranović koji je koautor predstave i postavio scenu zajedno s Izvršnim producentom g.dinom Fikretom Mehmedalićem u ulozi Franje Tuđmana i Paje (glas naroda),i miljenik ženske publike, poznati lik iz filmskih sapunica,Marko Vučković,koji je nevjerojatnom glumačkom perfomansom se približio igrajući orginalan glas i imitaciju Slobodana Miloševića u ovj ulozi je nadmašio i orginalnog Slobodana Miloševića.

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača u suradnji s našim portalom medijom daruje čitateljima 2x2 ulaznice za komediju „Kod Tita u raju“. Dovoljno se javiti na mail [email protected] i najsretniji će dobiti ulaznice.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače svaki dan (osim nedjelje) u terminu od 13 do 20 sati.
Ovo je komedija za koju uvijek se traži ulaznica više, zato požurite po svoje mjesto i budite dio najsmješnije kazališne senzacije u regiji i inozemstvu!