Draženko Miletić novi načelnik PU Mostar

Temeljem toga 24. rujna 2012. godine raspisan je interni natječaj za popunu upražnjenih radnih mjesta putem promicanja u viši čin.

Raspisan je natječaj na mjesto načelnika Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a, načelnika Policijske uprave Mostar, načelnika Policijske uprave Čapljina i Policijske uprave Konjic, načelnika Centra za kriminalističko-tehnička vještačenja, načelnika Odjela za protueksplozijsku zaštitu i šefa Odjela za edukaciju.

Srećko Bošnjak, glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ-a rekao nam je da je slijedom toga, policijski komesar odlukom privremeno imenovao Adila Veledara na mjesto načelnika operativnog centra u Policijskoj upravi Mostar, Suada Tojagu na mjesto zapovjednika Policijske postaje za sigurnost prometa u PU Mostar, Dragana Rogića na radno mjesto zapovjednika Policijske postaje Jug - Mostar, Draženka Miletića na mjesto načelnika Policijske uprave Mostar i Mirzu Rožajca za načelnika odjela za kriminalističko obavještajne poslove u Sektoru krim policije MUP-a HNŽ-a.

"Ove personalne promjene su u funkciji poboljšanja operativnosti i podizanja razine kvaliteta rada, a sa novim imenovanjima putem internog natječaja nastavit će se i na razini policijskih uprava u Čapljini i Konjicu. Policajci koji su do sada obavljali gore navedene poslove, u skladu sa svojim činom i stručnom spremom, raspoređeni su na druge dužnosti", rekao je Bošnjak.

Dnevni list