Dobrotvorna večer klapske pjesme u Mostaru

U četvrtak 25. listopada u velikoj dvorani hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u Mostaru nastupit će 5 hercegovačkih klapa: Krš, Narenta, Bratovština, Signum i Drača uz posebne goste - planetarno popularnu hrvatsku klapu INTRADE.

Ova klapska večer je dobrotvornog karaktera. Kompletan prihod od prodaje ulaznica ide u Tropletovu zakladu za stipendiranje nadarenih talenata i siromašnih studenata. Voditelj večeri biti će poznati novinar Hrvatske radiotelevizije gosp. Branko Uvodić. Pozivamo Vas da kupnjom ulaznice podržite mlade i nadarene studente sebe nagradite višesatnim uživanjem u klapskoj pjesmi u vrhunskoj navedenih klapa. Ovim koncertom i službeno će biti zatvoreni ovogodišnji Tropletovi dani kulture koji se odvijaju u 5 Hercegovačkih gradova i nude obilje raznovrsnog i iznimno kvalitetnog programa svim posjetiteljima.
Ulaznice po simboličnoj cijeni od 10,00 KM možete nabaviti u prodajnim objektima: ZK OFFICE d.o.o., NET d.o.o., KATARINA d.o.o., LOGOVITA d.o.o, Centar za djecu, mlade i obitelj SPES u Zagrebačkoj 8, župnom uredu sv. Ivana, župnom uredu sv. Tome i Hrvatskom domu HERCEGA STJEPANA KOSAČE u Mostaru.