Djed Božićnjak, vilenjaci, mažoretkinje i puhački orkestar vas uvode u PRVI ADVENT U MOSTARU

advent, Mostar

Mostarske Mažoretkinje i Puhački orkestar uz pjesmu i ples zajedno će prošetati ulicama Mostara i svečano najaviti ovu radosnu manifestaciju.
Vođeni glazbom i plesom, Djed Božićnjak u svojoj kočiji s konjima i njegovi pomagači vilenjaci veselo će proći gradom, te vas povesti prema prostoru Adventa.
Vesela povorka će u 18 sati krenuti s Rondoa, te defilirati ulicom Kralja Tvrtka pored stare kirurgije, Splitskom ulicom do Mostarke, ulicom Kralja Tomislava, te Ulicom Stjepana Radića do igrališta kampusa Sveučilišta u Mostaru, gdje će se u 19 sati svečano otvoriti PRVI ADVENT U MOSTARU.

Nakon presijecanja vrpce, vrata Adventa otvaraju se za sve građane, a dobra zabava Vas očekuje do kasno u noć. U ovoj večeri očekuje nas puno svjetla, glazbe i plesa.
Prvu večer, prvog Adventa u Mostaru, zabavljat će nas dobro poznati glasovi iz Mostara.
Mostarske kiše, Karlo Miličević i Ivo Jurić, pjesmom će otvoriti našu manifestaciju, nakon čega će nas do kasno u noć zabavljati grupa 45° (45 stepeni).
Šarene kućice i izlagači s nestrpljenjem očekuju da Vam pokažu sve što su pripremili za Vas.

Kiša nam je pokvarila planove u subotu, ali nije dobro raspoloženje! Očekujemo Vas još veseliji i s puno iznenađenja.

Naravno, ovaj radosni događaj ne bi bio moguć bez naših sponzora. Zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru COCA COLI i srebrenom sponzoru KARLOVAČKOM. Također velike zahvale i svim našim ostalim sponzorima: Konzum, Johnnie Walker, Bar Cafe 2000, AX Soling, Ferro Keš, Eurosan, UniCredit, Red Bull, BH Clubbing, Eronet, Philip Morris. Zahvaljujemo i Gradu Mostaru što nas je podržao u ovoj veseloj priči, kao i Elektroprivredi Hrvatske zajednice Heceg-Bosne, Vodovodu, Parkovima, Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije i Turističkoj zajednici Mostar.