FOTO  Dani Studentskog zbora: Poznati pobjednici Kviza znanja

studentski zbor, Mostar, dani studentskog zbora

U vrlo jakoj konkurenciji, 65 studenata natjecalo se u pismenom, a potom i usmenom dijelu ispita iz općeg znanja. Najuspješnijim studentima dodijeljene su prigodne diplome kao uspomena, ali bogate novčane nagrade u iznosu od 250, 150 i 100 KM . Čestitamo pobjednicima ali i svim ostalim sudionicima kviza !

Pobjednici Kviza znanja 2014/ 2015 :
1. mjesto : Kristijan Musa - Filozofski fakultet ( FF )
2. mjesto : Marko Musa - Fakultet strojarstva i računarstva ( FSR )
3. mjesto: Franjo Pavlović- Fakultet prirodoslovnih, matematičkih i odgojnih znanosti ( FPMOZ)
Studentski zbor obavještava sve studente da su prijave za sportski dii programa ovogodišnjih Dana Studentskog zbora još uvijek u tijeku, ovaj tjedan na redu su natjecanja iz kuglanja, šaha i tavle, i to po idućem rasporedu:

KUGLANJE ( BOWLING) : 7. svibnja (četvrtak) - [email protected]( prijave do srijede u ponoć )
ŠAH I TAVLA: 8. svibnja (petak) - [email protected]( prijave do četvrtka u ponoć )
Uz prijavu treba poslati ime i prezime, fakultet i broj indexa.

Od ostalih događanja kroz tekući tjedan, za sutra, utorak 5. svibnja najavljujemo Sajam studentskih organizacija i časopisa koji će biti održan u vremenu od 10-14h na platou u kampusu ispred Ureda Studentskog zbora.
U 12h u učionici 315 FPMOZ-a biti će održana i prezentacija Turističke zajednice grada Mostara u kojoj će svi studenti moći doznati koje aktivnosti grad Mostar i turistička zajednica priređuju za sve građane i goste tijekom godine.

U srijedu je na programu Kulturno zabavna večer u prostorijama kantine Filozofskog fakulteta u kojoj će svi studenti moći uživati u večeru poezije i zabavnom programu pjesama uz akustičnu gitaru. Program počinje od 18:30h.
Večer je rezervirana za prvi u nizu 4 tematska partya u okviru zabavnog programa. Party Hercegovaca od 22h u noćnom klubu Drugi način.
U četvrtak će se održati edukativna radionica na temu: „Kako napisati životopis i motivacijsko pismo" , u učionici na FPMOZ u popodnevnim satima.
Pozivamo sve studente da se odazovu brojnim sadržajima koje je Studentski zbor priredio za njih u sklopu ovogodišnjih Dana zbora.